Παρακαλώ καλέστε με!
  • Γιατί να μην πάρω νέο laptop με 280€ και να πάρω μεταχειρισμένο από την Nexus;

Τα καινούρια - ερασιτεχνικά laptop έχει παρατηρηθεί ότι ζεσταίνονται εύκολα, είναι αργά και χαλάνε γρήγορα. Η πρότασή μας για επαγγελματικά laptop που δεν ζεσταίνονται και είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν 24 ώρες αδιάκοπα χωρίς να κολλάνε, προσφέρει ποιότητα και κέρδος στον αγοραστή. Μια αγορά ενός laptop που νέο είχε από 800€-2000€ και σαν 2ο χέρι κοστίζει από 150€-450€, δίνει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή. Η εγγύησή μας είναι ποιοτικότερη των νέων laptop, γιατί περιέχει ακόμα και άμεση αντικατάσταση προϊόντος για 12 μήνες, ενώ τα καινούρια μόνο για 15 μέρες. Όσον αφορά στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, σε 1-2 μέρες από εμάς έχετε λύση, ενώ τα νέα μπορούν να μείνουν από 1-2 μήνες στην αντιπροσωπεία, είτε λόγω γραφειοκρατίας, είτε γιατί πολλά service εταιρειών έχουν μεταφερθεί στο εξωτερικό.

  • Γιατί τα πουλάτε τόσο φθηνά;

Συνήθως οι μεγάλες τεχνολογικές και μη εταιρείες αλλάζουν τα laptop τους με καινούργια μοντέλα. Πολλά από αυτά προέρχονται από εταιρείες leasing που είναι υποχρεωμένες να τα ανανεώνουν συχνά. Άλλα προέρχονται από κατασχέσεις ή κλεισίματα εταιρειών. Σαν δεύτερο χέρι το προϊόν έχει σαφώς πολύ χαμηλότερη τιμή από το νέο, κι έτσι δημιουργείται μεγάλο οικονομικό όφελος για τον αγοραστή.

  • Είναι άξια εμπιστοσύνης;

Ναι, κάθε laptop το οποίο αγοράζετε, περνάει πρώτα από έλεγχο στο εργοστάσιο στο εξωτερικό, όπου κατηγοριοποιείται ως grade A, B, C. Tα laptop που εισάγουμε ως Nexus είναι μόνο grade A. Στον δεύτερο έλεγχο περνάμε τα εργοστασιακά του standards, με γνήσιο λειτουργικό σύστημα ενώ ταυτόχρονα δίνουμε ένα χρόνο εγγύησης. Τα περισσότερα είναι σε άριστη κατάσταση, γιατί έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.

  • Τι μάρκες είναι αυτά τα laptop;

Συνήθως είναι οι ποιοτικές σειρές της Dell, HP, Lenovo και Fujitsu, δηλαδή Latitude (και Precision), Elitebook, ThinkPad & Lifebook αντίστοιχα.